Wednesday, November 19, 2014

Profesija – interjero dizaineris. Skamba viliojančiai ir šiek tiek romantiškai. Juk malonu kurti erdves, jas dekoruoti, rinkti ir derinti gražius stilingus daiktus. Su tokiomis mintimis šią profesiją renkasi dauguma jaunų žmonių. Taip mano ir kai kurios jaunos mamos ar namų šeimininkės, apėmus norui imtis kažko gyvenime.
Namu dizainas ir interjeras
Tačiau tai tik viena pusė.
Diplomas svarbu, tačiau dar svarbiau atlikti darbai. Ir jau pamažu jauni specialistai supranta, jog kažkiek teks toje srityje padirbėti už grašius, kad susiriktum portfolio bei perprastum profesijos subtilybes.
Be kita ko svarbus ir mokėjimas komunikuoti. Visiškam intravertui būtų sunku. Interjero dizaineriui tenka daug bendrauti net tik su klientais, tačiau ir su statybininkais, meistrais, pardavėjais, vadybininkais. Prie šios dalies dar galima pridėti ir gebėjimą planuotis darbus.
Ir tai teks daryti pačiam, o ne laukti nurodymų iš viršaus.
Bendravimas svarbi dalis, bet nemažą laiko dalį užima ir darbas prie kompiuterio. Tačiau pačios svarbiausios šios profesijos dalys, manau, yra kūrybiškumas bei nuolatinis tobulėjimas.
Geru interjero dizaineriu gali tapti tik tas žmogus, kuriam kūrybiškumas – įgimtas dalykas. To neišmoksi ir tai kartu su praktika neateina. Mintys ir idėjos turi virti galvoje.
Geras interjero dizaineris turi jausti pasaulio pulsą, stebėti tendencijas, domėtis kitų darbais bei rodyti savuosius.
Kas tai per profesija prieš kokius dešimt metų daug kam buvo paslaptis. Buvo laikas, kai dizainerį galėjo įpirkti beveik kiekvienas. Draugai užsieniečiai stebėjosi – Ispanijoje tokios paslaugos prieinamos tik labai turtingiems žmonėms.
Pamažu Lietuvoje nusistovi kainodara bei aiškėja žmonių suvokimas, už ką jie moka. Juk geras, kokybiškas interjeras kuria pridėtinę vertę. Jei interjeras patinka, žmonės moka 20% daugiau, o senamiesčio butai su geru interjeru parduodami penktadaliu brangiau nei rinkos vertė. Tačiau tai tik skaičiai, o dar egzistuoja dalykai kurių ranka nepaliesi. Harmonija aplinkoje bei savivertė. Kalbant apie pastarąją, užtenka atsiversti Aruodas.lt ir mintyse kirba mintis: erdvė puiki, viskas brangu, bet jums tikrai reikėjo gero interjero dizainerio.
Pačiam žmogui beveik neįveikiama užduotis yra suvaldyti ir sujungti atskirus elementus į bendrą visumą, pasiekti harmoningą vaizdą. Tai yra darbas ir net ne savaitės ar mėnesio, prie projektų dirbama pusę metų, metus ar net du.
Dažnai sulaukiu skambučių su įvairiais klausimais. Buvo keletas abiturientų prašymų papasakoti apie šią profesiją ir ar verta ją rinktis. Man tokių svarstymų net nebuvo, aš visada žinojau, kad tikrai noriu, net jei ir neverta.
Kitas dažnai užduodamas klausimas: kaip pasirinkti interjero dizainerį?
Peržiūrėkite darbus ir rinkitės pagal juos. Patyręs dizaineris jau turi savo braižą ir labai tikėtina, kad ir jums kažką panašaus sukurs.
Ir netikėkite tais, kurie sako, jog galime padaryti viską, tai gali reikšti, jog galime padaryti nieką.
O sekantis žingsnis, susitikite su žmogumi ir pabendraukite. Kaip mano viena klientė sakė: „Juk čia tas pats, kaip kad rinktis gydytoją!“

Sunday, September 7, 2014

Ką reiškia ortopedinis čiužinys ir kuo jis skiriasi nuo įprasto čiužinio?

Miego kokybė dažniausiai priklauso nuo to, ant kokio čiužinio Jūs miegate. Tereikia jį teisingai išsirinkti ir poilsis lovoje taps kur kas komfortiškesnis.
Ką reiškia ortopedinis čiužinys ir kuo jis skiriasi nuo įprasto čiužinio?
Ortopedinis čiužinys paprastai turi konstrukciją, kuri palaiko įprastą, natūralią stuburo padėtį, prisitaiko prie Jūsų kūno fizinių išlinkimų. Kokią padėtį Jūs bepasirinktumėte, čiužinys neišsigulės, o kūno raumenys, sąnariai ir sausgyslės nebus įtempti ir suspausti.
Žinoma, ortopediniai čiužiniai labiau reikalingi žmonėms, kurie skundžiasi nugaros skausmais ar  kitais stuburo srities negalavimais. Jeigu Jūs miegate ant įprasto čiužinio ir jaučiatės gerai, nėra būtinybės jį keisti, tačiau bent turite būti tikri, kad Jūsų čiužinys yra kokybiškas. Naudojantis nekokybišku čiužiniu, galima pažeisti nugaros smegenis. Tokio „poilsio“ rezultatas gali pasibaigti – sutrikusia kraujotaka, kuri ilgainiui lems, žinoma, ne tik miego kokybę, o ir daugybę kitų Jūsų skausmų.
Būtent ortopedinis čiužinys yra teigiama profilaktika gydyti skrandžio opai, skoliozei, gipertonijai, radikulitui, širdies ligoms ir kitiems negalavimams,  kurie mažina gyvenimo trukmę. Rinkdamiesi tinkamą ortopedinį čiužinį Jūs investuojate ne tik į gerą nuotaiką, bet pirmiausia – į savo sveikatą.
Kuo pripildomi čiužiniai?
Visus čiužinių užpildus galima suskirstyti į brangius ir nebrangius. Paprastai nebrangiuose čiužiniuose yra sintetiniai užpildai, o brangieji – užpildomi tik natūraliomis medžiagomis.
Apie čiužinių užpildus plačiau:
  1. Natūralus lateksas – medžiaga, kuri gaminama iš įvairių medžių gumos, supūtinto specialiu būdu. Jis pritaikytas išlaikyti sunkius svorius, yra tvirtas, elastingas ir lankstus.
  2. Dirbtinis lateksas – ekologiškas ir saugus lateksas, kuris palyginus su natūraliu lateksu yra labiau kietas ir elastingas. Tinkamas asmenims, turintiems perteklinę kūno masę (viršsvorį).
  3. Kokoso pluoštas – kieta medžiaga, iš kurio dažniausiai gaminami ortopediniai čiužiniai. Svarbi šios medžiagos savybė – kvėpavimas.
  4. Poliuretanas – dirbtinė ekologiškai švari, elastinga medžiaga. Tinka ilgalaikiam naudojimui, yra hipoelerginis. 
  5. Medvilnė – užpildas –   presuota medvilnė, kuri puikiai praleidžia orą ir leidžia gerai jaustis miego metu.
  6. Avies vilna – užpildas avies vilna, kuri pati sugeria ir atiduoda drėgmę, gerai šildo.
Kaip išsirinkti čiužinį ir į ką atkreipti dėmesį?
Kad pirkinys būtų geras, atkreipkite dėmesį į šiuos patarimus:
Pirmiausia nuspręskite, kokio dydžio čiužinio Jums reikia.
  1. Renkantis čiužinį pagal jo kietumą atkreipkite dėmesį:
§                          Kada svoris iki 60 kg – reikėtų rinktis minkštą čiužinį;
§                          Kai svoris 60-95 kg – reikėtų rinktis vidutinio kietumo čiužinį;
§                          Kai svoris 90 kg ir daugiau, tada  reikėtų rinktis kietą čiužinį.
  1. Jeigu čiužinį renkatės dviejų miegamųjų vietų lovai, tačiau svoris žmonių ant kurio jie miegos skirtingas, galima rinktis kombinuotą čiužinį, kurio viena pusė minkštesnė, kita kietesnė. Tokio tipo  čiužiniai dažniausiai gaminami pagal užsakymą.
  2. Čiužiniai su natūraliais užpildais, kai kuriems žmonėms gali sukelti alerginę reakciją, todėl turėtumėte žinoti, kam esate ar galite būti alergiški.
  3. Prieš pirkdami čiužinį būtinai jį išbandykite.
  4. Atkreipkite dėmesį į čiužinio siuvimą ir siūles. Lygios siūlės – kokybės ženklas.
Parduotuvę, kurioje ketinate įsigyti čiužinį surasti paprasta, tačiau kaip išsirinkti patogų, kokybišką ir tuo pačiu saugų čiužinį – darbas nelengvas. Atsižvelgus į aukščiau išdėstytus patarimus, Jums tai padaryti bus kur kas paprasčiau.
Spauskite ant nuorodos čiužiniai šiauliuose, kad išsirinkti geriausią čiūžinį Jūsų miegui.  Auraplus gamina standartinių išmatavimų čiūžinius bei pagal Jūsų užsakymus ir siūnčia į visus miestus.

Monday, April 14, 2014

Тонгат Али Платинум в Германии Купить

Где Купить Тонгат Али Платинум  в Германии? Читайте здесь!

Тонгкат Али Платинум

Тонгкат Али Платинум – 100% натуральный препарат для мужской потенции, направленный на улучшение качества секса. Воздействие на организм мужчины происходит сразу в двух аспектах: обеспечение механических факторов, таких как усиление эрекции и увеличение пениса, и стимулирование эмоциональных переживаний во время интимной близости.
Препарат Тонгкат Али Платинум способен повысить уровень тестостерона в крови в 4.4 раза, что неизменно приводит к усилению либидо (полового влечения) и стимуляции процессов кровоснабжения органов малого таза. Таким образом, увеличивается кровоток, и, как следствие, усиливается наполняемость пещеристых тел пениса (Corpus Cavernosa) , за счет чего и происходит значительное увеличение его размера, а эрекция становится более устойчивой и длительной, даря мужчине способность к нескольким повторным половым актам.
testesteron
Легендарный корень Тонгкат, пчелиное маточное молочко и корень Женьшеня стимулируют выработку тестостерона организмом мужчины. Оказывая комплексное воздействие за счёт мощного выброса тестостерона в кровь, Тонгкат Али Платинум имеет выраженное анаболическое действие, приводя не только к повышению сексуальных возможностей, но и к увеличению мышечной массы, физической силы и выносливости.
Следствием активной половой жизни становится ликвидация застойных явлений в органах области малого таза, что приводит к минимизации таких распространенных мужских заболеваний, как инфекция мочеполовых путей, уретрит, простатит, аденома предстательной железы и бесплодие. Таким образом, Тонгкат Али Платинум комплексно решает многие важнейшие вопросы мужского здоровья, поэтому показания к применению данного препарата достаточно широки.

Заказ препарата с доставкой по Евросоюзу http://tongkatplatinum.eu
тонгат али платинум в германии

Monday, March 24, 2014

Pastolių nuoma


Bet kokie statybos,  renovavimo ar rekosntrukcijos darbai tiesiog negalimi be statybinių pastolių. Darbai dideliame aukštyje yra  pavojingi, nes dažnai dirbama ne pačiomis geriausiomis lauko sąlygomis. Lietus, šaltis neretas svečias Lietuvoje, o tai itin apsunkina darbus atvirame ore.

Todėl renkantis pastolius turite būti itin atidūs ir atsakingi.  Tik taip galėsite užtikrinti  ne tik puikią savo darbo kokybę, bet ir dirbančių žmonių saugumą.

Pastolių pasirinkimas yra nemažas, todėl rinkdamiesi atkreipkite dėmesį į keletą svarbių kriterijų:
-        Saugumas. Tai vienas iš svarbiausių pasirinkimo kriterijų. Pastoliai, kuriuos pasirinksite turi užtikrinti patį didžiausią, koks tik  yra įmanomas, saugumą. Todėl geriau rinkitės žymesnių firmų pastolius. Visame pasaulyje puikiai žinomi Custers® pastoliai suteikia išskirtinį saugumo ir patikimumo lygį,
-       Kokybė. Rinkitės tik tuos pastolius, kurie atitinka Europos Sąjungos standartus. Apie tai liudija gamintojo sertifikatai. Todėl jei nuomojatės ar perkate pastolius būtinai prašykite atitinkamų dokumentų, kad įsitikintumėte gaminio kokybe.
-       Patogumas. Jūs tik apsidžiaugsite, jei pasirinkiste tuos pastolius, kurie yra lengvai sumontuojamai ir nesunkūs. Jei pasirinksite sunkius ir sudėtingai montuojamus pastolius, teks ne vieną valandą prakaituoti prie montavimo instrukcijos. O kuo didesnės laiko sąnaudos, tuo didesni jūsų darbo kaštai. Pastolių aukštas komforto lygis taip pat yra būtinas, dirbant tiek mažame, tiek dideliame aukštyje.

Turbūt žinote, kad kokybiški ir aukštus kokybės standartus atinkantys pastoliai yra pakankamai brangūs ir  norint juos įsigyti, reikalingos nemažos investicijos. Todėl mes  padėsime išspręsti šią problemą, pasiūlydami pastolių nuomos paslaugą. Pastolių jums nereiks pirkti, mes jums išnuomosime už patrauklią kainą.

Kodėl  verta nuomotis pastolius?
Nuomodamiesi pastolius jūs išspręsite ne vieną problemą;
-       Sutaupysite, nes nereikės investuoti didelės sumos į kokybišką statybinę įrangą.
-       Turėsite kokybiškus, visus saugos reikalavimus atitinkančius pastolius, todėl nebus pagrindo nerimauti dėl dirbančių žmonių saugumo.
-       Nereikės rūpintis sandėliavimu, inventorizacija ir kitais administraciniais reikalais.

Mūsų siūlomus pastolius galite rinktis iš plataus asortimento:
-       Darbinis pastolių aukštis nuo 4 iki 14 metrų;
-       Plotis - 0.70 arba 1.30. Ilgis 1.80 arba 2.50.
Visi Custers® pastoliai pagaminti iš aukštos klasės aliuminio, kas garantuoja jų lengvumą ir tuo pačiu tvirtą konstrukciją. Saugumą užtikrina pastolių stabilumas ir jų pertvarų tvirtumas. Pastoliai gali būti greitai surenkami, todėl pasieksite norimą aukštį nesugaišdami daug brangaus laiko, o dirbti galėsite saugiai savo aplinkoje. Savo kokybę Custers® garantuoja, atitinkantys visus Europos sąjungos nustatytus standartus. Tai lemia žmonių pasitikėjimą ir kokybiškai atliktas paslaugas.
Koks minumalus nuomos periodas?
Minimalus nuomos periodas yra ne mažesnis nei 5 darbo dienos
Ar įmanomas pastolių pristatymas į darbo vietą?
Taip mes galime pristatyti pastolius į jums reikalingą darbo vietą už papildomą mokestį.
Mūsų įmonės ekspertai maloniai patars,  suteiks jums visą reikalingą informaciją ir  kvalifikuotai atsakys į dominačius klausimus.
Mes pasirūpinsime jūsų saugumu!