Tuesday, August 30, 2016


Kokios ir kada švenčiamos vestuvių metinės? Kaip švęsti vestuvių metinesskaitykite čia

·      Pirmosios metinės vadinamos medvilninėmis (taip pat kartūninėmis, perkelinėmis, marlinėmis).
·      Antrosios metinėspopierinės.
·      Trečiosios metinėsodinės.
·      Ketvirtosios metinėslininės arba vaisinės.
·      Šeštosios metinėsgeležinės arba ketaus.
·      Suėjus šešeriems su puse metų švenčiamos cinko vestuvės.
·      Septintosios metinėsvarinės (arba vilnonės).
·      Aštuntosios metinės − bronzinės arba skardinės.
·      Devintosios metinėsmolinės (kitur vadinamos fajansinėmis).
·      Dešimtosios metinėsrožinės (arba alavinės).
·      Vienuoliktosios metinėsplieninės.
·      Dvyliktosios metinėsšilkinės (arba lininės).
·      Įpusėjus tryliktuosius metus (suėjus dvylikai su puse metų)  nikelio.
·      Tryliktosios metinėsnėriniuotosios (arba pakalnučių).
·      Keturioliktosios metinėsdramblio kaulo (arba agato).
·      Penkioliktosios metinėsstiklinės (arba krištolinės).
·      Aštuonioliktosios metinės turkio.
·      Dvidešimtosios metinėsporcelianinės.
·      Dvidešimt penktosiossidabrinės.
·      Trisdešimtosiosperlinės.
·      Trisdešimt ketvirtosiosgintarinės.
·      Trisdešimt penktosioslininės (drobinės) arba koralinės.
·      Trisdešimt septyneri su puse metų –aliumininės vestuvės.
·      Keturiasdešimtosios metinėsrubininės.
·      Keturiasdešimt penktosiossafyrinės.
·      Keturiasdešimt šeštosios levandų.
·      Keturiasdešimt septintosioskašmyro.
·      Keturiasdešimt aštuntosiosametisto. 
·      Keturiasdešimt devintosioskedro.
·      Penkiasdešimtosios auksinės.
·      Penkiasdešimt penktosiossmaragdinės.
·      Šešiasdešimtosiosdeimantinės.
·      Šešiasdešimt penktosiosgeležinės.
·      Sulaukus šešiasdešimt penkerių su puse metų – akmeninės vestuvės.
·      Septyniasdešimtosiospalaimintosios arba dėkingumo.
·      Septyniasdešimt penktosioskarūnuotosios arba antrosios deimantinės vestuvės.
·      Aštuoniasdešimtosiosąžuolinės.

Nuotraukos: freepik.com, Jsfoto.lt
Šaltinis http://vestuviupartneris.lt

Sunday, June 12, 2016

Persirengimo spintelės



Jei į prekybos centrą ateiname su kokiais nors daiktais (pavyzdžiui, su kitame prekybos centre pirktomis prekėmis), juos pasidedame į vadinamąją saugojimo kamerą. Persirengimo spintelės primena didesnį jų atitikmenį. Kodėl jos plačiai naudojamos ir kokiais privalumais pasižymi?

Optimalus dydis

Svarbi ypatybė yra optimalus dydis. Ar tai būtų sporto klubas, ar kita įstaiga, patalpas norisi išnaudoti kuo protingiau. Jeigu būtų sustatomos kokios masyvios spintos, jos tuoj pat užpildytų erdvę. Tad ir patalpų reikėtų žymiai didesnių. O didesnės patalpos – užuomina į kišenę labiau ploninančias šildymo išlaidas, platesnius valymo plotus ir t. t. Todėl persirengimo spinteles galima vertinti kaip sprendimą, padedantį verslui stiebtis. Sėkminga veikla susideda iš daugybės veiksnių, tarp kurių pastebimi ir erdvės planavimo sprendimai.
Spinteles galima užsakyti tokio dydžio, kuris būtų visomis prasmėmis optimalus. Tai puiki žinia besiruošiantiems vykdyti kokią nors veiklą (kad ir atidaryti sporto klubą). Atsiranda galimybė sukurti itin praktiškas erdves. Tiek plotis, tiek aukštis parenkami taip, kad vieta būtų išnaudojama itin efektyviai.
Dydis pagal užsakymus

Priimtinas dizainas

Tai, kas praktiška, neprivalo atrodyti kaip visiškas nesusipratimas. Iš pažiūros spintelė tėra spintelė. Tačiau vien minėtos ypatybės skatina palaikyti kitokią nuomonę – persirengimo spinteles imama vertinti kaip išskirtinio praktiškumo apraišką. Svarbu, jog patogumas suderinamas su patraukliu dizainu.
Išvaizdos kriterijus yra susijęs su skirtingais durų variantais. Dar vienas aktualus punktas – spalva. Daiktas neprivalo būti blankus. Galima užsakyti tokį gaminį, kurio spalva atitiktų jūsų įmonės filosofiją ir identitetą. Pageidausite žalios? Tamsiai? Šviesiai? O gal mėlynos? Reikia paminėti, jog dėl miltelinio dažymo būdo spalva yra ilgalaikė. Todėl praktiška ir daili spintelė tampa ilgalaike investicija.

Lankytojo / darbuotojo erdvė

Praktiška, gražu ir saugu. Šie trys žodžiai tinka norint apibūdinti spintelių teikiamus privalumus. Jos paprastai būna plieninės, tad aliuzija į saugumą tikrai ryški. Kadangi persirengimo spintelės yra su užraktais, tam tikros įstaigos darbuotojai ar lankytojai turi šiek tiek asmeninės erdvės. O lentynėlės bei kabliukai viduje leidžia viską susidėti tvarkingai. 

Kreipkitės į http://www.litaugus.lt jau dabar – mielai Jums padėsime ir suteiksime visą aktualią informaciją.

Sunday, May 15, 2016

Augančių rašomujų stalų privalumai



Augančių stalų privalumais įsitikina vis daugiau tėvų ir vaikų. Jei anksčiau pamokų ruošimas vykdavo nenoromis, tai turint tinkamo dydžio baldą knygos tampa patrauklesnės. Kodėl? Nes vaikas sėdi patogiai. Tačiau neretai kyla klausimas, ar augantis stalas gali būti suderinamas su paprasta kėde.
Kuo augantys stalai naudingi? O, sąrašas būtų tikrai ilgas! Daugybę kartų galima kartoti žodį „ergonomika“, nes tai yra išskirtinė šių baldų ypatybė. Vaikas norima veikla prie stalo užsiima komfortiškai, o tai reiškia, jog ir sveikai. Stalas sureguliuojamas taip, kad stuburas būtų optimalioje padėtyje. Taip pat gaunamas idealus atstumas nuo stalviršio iki akių. Ruošdamas pamokas vaikas jaučiasi žymiai patogiau nei sėdėdamas prie įprasto stalo. Kad viskas būtų kaip įmanoma komfortiškiau, gamintojai kuria baldus su reguliuojamu stalviršio pasvirimo kampu. Jūsų mažasis šeimos narys sėdi tiesiai, todėl augančius stalus pelnytai galima pavadinti išskirtinio rūpesčio išraiška.

Suderinamumas
Augantis stalas ir paprasta kėdė – ar tai įmanoma? Sunkiai rastume informacijos apie nesuderinamumą. Bet tikrai esate girdėję posakį, jog esant norui įmanoma viskas. Tačiau „įmanoma“ ne visada reiškia „geriausia“. Idealu, jeigu augantis stalas suderinamas su augančia kėde, nes pastarųjų rinkoje siūloma tokių, kur galima reguliuoti kėdės aukštį, gylį bei atlošo aukštį. Tokiu būdu gaunamas geriausias variantas: augantis stalas suderinamas su augančia kėde.

Kur ir kaip?
Dairantis baldų gali kilti įvairių neaiškumų. Juos išspręsti padėtų specializuota parduotuvė „Litaugus“, kur rasite tokių gaminių kaip žaisminga bei komfortiška kėdė „Rico S“ ar spalvingi ir praktiški reguliuojamo dydžio stalai. Asortimentas platus ir pritaikytas kiekvieno poreikiams. Svarbiausia, kad Jūsų vaikas bus sveikas ir jausis patogiai. 

Daugiau infomacijos http://www.litaugus.lt – Akcijos ir nuolaidos.