Sunday, June 12, 2016

Persirengimo spintelės



Jei į prekybos centrą ateiname su kokiais nors daiktais (pavyzdžiui, su kitame prekybos centre pirktomis prekėmis), juos pasidedame į vadinamąją saugojimo kamerą. Persirengimo spintelės primena didesnį jų atitikmenį. Kodėl jos plačiai naudojamos ir kokiais privalumais pasižymi?

Optimalus dydis

Svarbi ypatybė yra optimalus dydis. Ar tai būtų sporto klubas, ar kita įstaiga, patalpas norisi išnaudoti kuo protingiau. Jeigu būtų sustatomos kokios masyvios spintos, jos tuoj pat užpildytų erdvę. Tad ir patalpų reikėtų žymiai didesnių. O didesnės patalpos – užuomina į kišenę labiau ploninančias šildymo išlaidas, platesnius valymo plotus ir t. t. Todėl persirengimo spinteles galima vertinti kaip sprendimą, padedantį verslui stiebtis. Sėkminga veikla susideda iš daugybės veiksnių, tarp kurių pastebimi ir erdvės planavimo sprendimai.
Spinteles galima užsakyti tokio dydžio, kuris būtų visomis prasmėmis optimalus. Tai puiki žinia besiruošiantiems vykdyti kokią nors veiklą (kad ir atidaryti sporto klubą). Atsiranda galimybė sukurti itin praktiškas erdves. Tiek plotis, tiek aukštis parenkami taip, kad vieta būtų išnaudojama itin efektyviai.
Dydis pagal užsakymus

Priimtinas dizainas

Tai, kas praktiška, neprivalo atrodyti kaip visiškas nesusipratimas. Iš pažiūros spintelė tėra spintelė. Tačiau vien minėtos ypatybės skatina palaikyti kitokią nuomonę – persirengimo spinteles imama vertinti kaip išskirtinio praktiškumo apraišką. Svarbu, jog patogumas suderinamas su patraukliu dizainu.
Išvaizdos kriterijus yra susijęs su skirtingais durų variantais. Dar vienas aktualus punktas – spalva. Daiktas neprivalo būti blankus. Galima užsakyti tokį gaminį, kurio spalva atitiktų jūsų įmonės filosofiją ir identitetą. Pageidausite žalios? Tamsiai? Šviesiai? O gal mėlynos? Reikia paminėti, jog dėl miltelinio dažymo būdo spalva yra ilgalaikė. Todėl praktiška ir daili spintelė tampa ilgalaike investicija.

Lankytojo / darbuotojo erdvė

Praktiška, gražu ir saugu. Šie trys žodžiai tinka norint apibūdinti spintelių teikiamus privalumus. Jos paprastai būna plieninės, tad aliuzija į saugumą tikrai ryški. Kadangi persirengimo spintelės yra su užraktais, tam tikros įstaigos darbuotojai ar lankytojai turi šiek tiek asmeninės erdvės. O lentynėlės bei kabliukai viduje leidžia viską susidėti tvarkingai. 

Kreipkitės į http://www.litaugus.lt jau dabar – mielai Jums padėsime ir suteiksime visą aktualią informaciją.